четвртак, 26. март 2015.

Deurić, Babić, Domazet Vs Gligorić - III dio



Pozivam zainteresovane na pres konferenciju koju ću održati u petak 27. marta u 10:00 ispred Osnovnog suda u Doboju.

Iako sam zatražio izuzeće sudije Ljiljane Rajković, zbog činjenice da je tužiteljima po drugi put omogućila dodatni rok za dostavljanje dokaza, iako to po zakonu nije mogla da uradi, moj zahtjev je ekspresno odbijen.

Na sutrašnjem ročištu očekuje se odluka sudije o tome da li će kao svjedoke pozvati  Milorada Dodika, Nebojšu Radmanovića, Nikolu Špirića, Nadu Tešanović, Rajka Vasića, Slavka Mitrovića i dr.  
 
Interesantna je i činjenica da suprotnu stranu zastupa advokatska kancelarija Dragana Stupara, o kome sam pronašao zanimljiv tekst:

"Advokat Mileta Radišića je Dragan Stupar, poznat po tome što je desna ruka Milana Tegeltije, predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH, koji je na tu funkciju došao sa pozicije predsjednika Osnovnog suda Banjaluka.

… Tegeltija i advokat Stupar imaju zajedničku kancelariju, vrijednu pola miliona maraka, koja se vodi na Stupara. Tegeltija će u njoj biti partner kada prestane biti predsjednik VSTS.

Interesantno je i sledeće. Broj predmeta čuvenog advokata Stupara naglo je porastao poslednjih nekoliko godina i to nakon njegovog udruživanja sa Tegeltijom.

Vjerujem da će uskoro SIPA i ostale nadležne institucije ispitati vezu Tegeltija-Stupar i vezu Tegeltija-kriminalci i dokumentovano utvrditi da ovaj dvojac (integrisan u Stupara) ima enorman broj porasta predmeta i dobijenih predmeta." http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2015/03/radisic-i-vaskovic-na-sudu-13-aprila.html



Podsjećam, Deurić, Babić i Domazet, visokorangirani službenici Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (koji su direktno uključeni u poznate slučajeve: Autoprevoz, Poljoprivredna škola, Dom Vranješević, Picin park, Fruktona, Banja Guber, Trgoprodaja itd. i protiv njih sam, kao direktor Uprave podnio krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja ili ovlašćenja) su me tužili za narušavanje ugleda i prouzrokovanje duševne boli zbog mojih istupa u sredstvima javnog informisanja.


Нема коментара:

Постави коментар