уторак, 21. јул 2015.

HVALA NA PODRŠCI



Osjećam potrebu da se, na ovaj način, zahvalim ogromnom broju ljudi koji su me nazvali ili kontaktirali putem društvenih mreža, dajući mi podršku i jasno izražavajući svoj stav prema trulom režimu i njegovim korumpiranim sljedbenicima. Hvala vam što ne nasjedate na igru onih čiji su potezi providni i beskrupulozni kao i svi poslovi koje su, samo oni tako misle, „majstorski odradili.“ Neka se sa mnom bave tužioci poput Mitrovića ili Bajića, koji iza sebe nemaju nijedan slučaj procesuiranog stvarnog kriminala i organizovane pljačke i koji bi odavno bili isključeni iz pravosudnih organa bilo koje iole normalne zemlje.
Ne sumnjam da će se Dodikom, Kalderom, Budimirom Stankovićem, Borkom Đurićem i ostalim poznatim „facama“ koje nas i našu djecu sistematski uništavaju (a o svojim porodicama dirljivo brinu), pozabaviti daleko profesionalniji i stručniji istražioci i tužioci.
Dodik je 21.10.2013.g. izjavio novinarima u Banjaluci da se SNSD-u ne mogu pripisati optužbe koje sam iznosio. Dodik je ustvrdio da je “Gligorić, koliko je on razumio, u Specijalnom tužilaštvu i da bi najbolje bilo da taj proces bude završen, pa da tek onda da nešto komentariše“.
„Pokazaće se na kraju da iza Gligorićevih tvrdnji stoji pokušaj da skrene pažnju s lopovluka i kriminala u kojem je ogrezao, a to će se na kraju pokazati. Potrebno je da se pusti nadležnim organima da sve ispitaju“,  rekao je tada Dodik. Nakon skoro dvije godine naručenog traganja za mojim navodnim kriminalom, traženja i vrbovanja svjedoka da svjedoče protiv mene, sve je sada spalo na optužbe za nesavjesan rad i zaključivanje ugovora o zakupu stanova za radnike Uprave.
Jedva čekam da javno pobijem te neosnovane optužbe, ali i da u Sudu ponovim i činjenicama potkrijepim svoje već izrečene optužbe protiv Milorada Dodika i njegove zemljišno-građevinske mafije, koja i dalje nesmetano hara i pustoši po Republici Srpskoj.

Нема коментара:

Постави коментар