уторак, 10. новембар 2015.

Мирко Стојчиновић: Хвала Будо!



Као што сам већ писао, Мирко Стојчиновић прелази у Правобранилаштво РС. Данас у 10:00 часова са њим је обављен формални интервју у Агенцији за државну службу РС, након чега овај кандидат земљишне мафије РС за замјеника правобраниоца – сједиште замјеника Бања Лука иде на потврду у Народну скупштину РС.

Много важнији интервју обавио је доста раније Будимир Станковић лично, а Стојчиновић је том приликом дао чврсте гаранције да ће на својој новој позицији окончати све неријешене предмете Будимира Станковића и коначно му омогућити да постане највећи пољопосједник тј. посједник земљишта Пољопривредне школе у Бања Луци. Наравно, кандидат Стојчиновић дао је увјеравања да то неће бити једини предмет који ће као замјеник завршити Станковићу, већ да његово именовање у Правобранилаштво РС представља најсигурнији начин прузимања и ове важне институције од стране земљишно-грађевинске мафије.

Противкандидат Стојчиновићу био је садашњи замјеник правобраниоца Никола Томашевић, који је сам себе дисквалификовао у очима горе поменуте мафије својим инсистирањем на поштивању законских одредби. Тако се својевремено замјерио и Александру Деурићу, главном консиљеру Будимира Станковића у РУГИП-у, када је затражио да се у предмету укњижења земљишта Поњпривредне школе који је радио лично Деурић, у јавним евиденцијама забиљежи судски спор, чиме је фактички осујетио Станковићев план да ово земљиште прода као своје.

Томашевић ће, све су прилике, остати без посла, а Стојчиновић кренути у нове радне побједе. Тако то ради мафија која има своју државу!

Види везан текст: Имовинско-правни походи Мирка Стојчиновића http://tihomirgligoric.blogspot.ba/2015/10/imovinsko-pravni-pohodi-mstojcinovica.html

Нема коментара:

Постави коментар