недеља, 7. мај 2017.

USKORO REZULTATI MEGDANA: BUDO PROTIV IGORA

Dana 1.02.2017.g. objavljen je javni konkurs za pomoćnika direktora za poslove nadzora u RUGIP-u.
Intervju sa kandidatima je obavljen 28.03.2017. Maksimalan broj poena (50 od mogućih 50) dobio je Mirko Stojčinović. Članovi komisije su bili
·         Predragović Bosiljka, Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove
·         Stanković Dragan (sin Budimira Stankovića), Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove
·         Mišković Darko, Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove
·         Kurtović Rade, lista članova konkursnih komisija za izbor d/s
·         Plavljanin Božidar, lista članova konkursnih komisija za izbor d/s
Predlog za imenovanje Stojčinovića odmah je upućen Vladi RS, koja je imala rok od mjesec dana (dakle do 30. aprila) da ga imenuje ili odbije prijedlog komisije.
U međuvremenu se izdešavalo sve ono zbog čega se normalnom čovjeku diže kosa na glavi. Gradonačelnik je pisao otvoreno pismo o nezakonitom ponašanju zamjenika pravobranioca i otimanju gradske imovine, ministar Kasipović je latinski uvijeno davao dvosmislene izjave o potrebi preispitivanja rada Pravobranilaštva, javnost je saznala za prijetnje kojima je bila izložena Danijela Novaković. Ova časna žena je preminula 6. Aprila 2017.
Ostaje sada samo da se vidi da li će Vlada RS stvarno imenovati Mirka Stojčinovića za pomoćnika za nadzor u RUGIP-u. I tako omogućiti Budi da posvršava sve svoje preostale prljave poslove.

Da li iko živi u Vladi uopšte šljivi Igora Radojčića? Da li uglađeni i ambiciozni gradonačenik ima ikakve šanse protiv zadriglog i beskrupuloznog mesara?
Saznaćemo uskoro!

Нема коментара:

Постави коментар