уторак, 21. јун 2016.

МЈЕХУР ОД САПУНИЦЕ

Јуче је у Основном суду Власеница одржано припремно рочиште у још једном процесу (овај пут се ради о тужби за клевету) који против мене води Милокрадов режим, а у који се укључују по потреби његови полтрони и режимољупци у жељи да поправе свој рејтинг код газде.

У овом случају тужи ме компанија „Боксит“ Милићи (?!?) коју заступа правница компаније, жена коју искрено жалим, ако ништа због чињенице да мора да ради за онога који се већ толико искомпромитовао као послодавац да ће ускоро вјероватно ући у Гинисову књигу рекорда по броју прекршених и узурпираних радничких права. О нељудскости, бахатости и деспотизму неприкосновеног господара живота и смрти у Милићима, писали су већ многи. А тек ће се о томе и чути и писати, када на видјело дана изађу сви детаљи разних афера и неетичког и непрофесионалног дјеловања овог дугогодишњег руководиоца и локалног моћника.

Шта о њему стварно мисле људи, ако га интересује стварно а не фотошопирано стање ствари, може слободно да ме пита, јер су ми људи сами прилазили и причали о њему. Сви до једног су ми дали подршку, уз жељу да га на суду раскринкам и коначно пробушим тај мјехур од сапунице који је око себе надувао, а изгледа му као чврсти, камени бедем. У томе важном послу већ је пуно урадио храбри и поштени Слободан Васиљевић, против кога овај Змај од Милића води равно двадесет судских процеса.


Могу на крају само да кажем да ће, попут куле од карата, попадати за Милорадом и све његове самозване велможе, који један другог, у овим последњим данима једне неславне и ненародне власти, бодре и храбре, свјесни да та времена неумитно одлазе и да долази вријеме полагања рачуна.

Нема коментара:

Постави коментар