четвртак, 22. септембар 2016.

Šta će biti sa Republikom Srpskom?



Pokunjeno-prestravljena faca Nedeljka Čubrilovića, iskrena zaprepašćenost mladog Šukala i neuvjerljivo lupetanje Stevandića jasno su nam rekli šta se juče desilo. Pale su maske! Još smo jednom ugledali besramno i ružno lice ovog nenarodnog režima. Kome narod treba samo da bi ga anketirao kada svojim, prije svega glupim, neozbiljnim i šatorsko-cirkuskim ponašanjem zapadne u ćorsokak! 

Baja je nagulio kod Putina da ga k'o dijete brani od onih koje je prethodno sam protiv sebe (na žalost i protiv svih nas) nahuškao. Čubrilović će vjerovatno uzeti bolovanje, a Karan ionako nikome nije bitan.

Da li treba izaći na referendum? 

Treba - ako hoćete da opravdate pare koje su bespotrebno potrošili za običnu savjetodavnu anketu.
Treba – ako učestvujete u Dodikovoj predizbornoj kampanji i on vam za to nešto dođe.
Treba – ako ne znate da pročitate i sebi rastumačite šta znači zaključak da „Kolegij Narodne skupštine konstatuje da je u toku postupak provođenja odluke Ustavnog suda“  i traži od Vlade da uputi u proceduru izmjene Zakona o praznicima RS.
Treba – ako vam je mozak toliko ispran pa ne razumijete ovo prethodno rečeno.

Šta će biti nakon referenduma koji mora biti održan jer je Baja tako rekao (a i odgovara mu jer nema šta drugo da priča u kampanji koje nema)?
-          Baja će uputiti u proceduru izmjene Zakona o praznicima i ispoštovati odluku Ustavnog suda BiH;
-          Poljubiti se sa Bakirom (i njemu je ovaj referendum baš legao) u nekom bircuzu;
-          Nastaviti sa svojom kabadahijskom vladavinom (tamo gdje je još bude mogao provoditi).

Šta će biti sa Republikom Srpskom?

Ništa neće biti sa njom, nije ona ni Bajina ni Stevandićeva (hvala Bogu!), nego naša. Mi njeni građani, normalni i pristojni ljudi koji želimo da živimo u miru i prosperitetu, koji želimo da radimo i izgradimo, koji ne želimo svađe ni rat ni njihove ofucane i potrošene politike, mi smo njen garant i njena odbrana. A braniti je treba upravo od ovakvih, nabrijanih, na sve spremnih besramnika i lopova koji bi i majku svoju prodali (a kamol' ne Srpsku) da izvuku svoju zadnjicu.

Нема коментара:

Постави коментар